Jerawat batu dan bernanah

jerawat batu

As salam

Ramai yang risau jika muka mereka ditumbuh jerawat terutamnya jerawat batu atau bernanah. Jerawat menyebabkan kita kurang yakin pada penampilan diri dan akhirnya akan melemahkan minda kita untuk berdepan dengan khalayak ramai.

Artikel kali ini akan mengulas mengenai jerawat batu dan bernanah.Ramai yang telah menggunakan pelbagai krim jerawat dipasaran yang berasaskan bahan kimia.Tetapi perubahan hanya berlaku sementara sahaja dan jerawat akan datang balik.Ini kerana krim jerawat dipasaran bersifat merawat sesuatu simptom dengan memendam masalah tersebut dibawah kulit. Sesuatu kekuatan ubat tadi habis jerawat akan muncl semula dan ada juga bagai sesetengah kes ia sungguh jadi kebal dan tidak berkesan lagi.Akibatnya anda akan memerlukan krim lain dengan bahan yang berbeza.

Melalui satu kaedah rawatan cabang homeoapti yang dikenali dengan biochemic. Kaedah merawat jerawat batu dan bernanah ini menjadi mudah dan berkesan dengan menstabilkan kekuragan 12 mineral yang terdapat didalm tubuh badan.Kekurangan 12 mineral ini atau berlaku ketidakseimbangan akan menyebabkan punca penyakit. Oleh itu dengan mengambil remedy seperti HSC30 iaitu remedy biochemic masalah jerawat batu,bernanah,berbau busuk dan sebagainya dapat dirawat dengan berkesan.

Cara rawatan yang mudah dan selamat daripada kesan sampingan,iaitu anda hanya perlu kemam tablet manis sehingga cair ketika perut kosong atau 2 jam lepas makan sebanyak 3-4 kali sehari akan merawat masalah pelbagai punca jerawat daripada dalaman.Oleh itu bagai mereka yang sudah mencuba pelbagai rawatan jerawat tetapi tidak berhasil.Apa kata anda mencuba HSC30 (HSC30 atau Hepar Sulphuris Calcareum) pula.In shaa Allah berkesan.

No related links found

Related posts:

This entry was posted in Tips Kesihatan and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jerawat batu dan bernanah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>